Donderdagavond 7 november, waren meer dan 60 vrouwen bij elkaar in ‘Oos Plekkie’ (Bijvank 18, Vroomshoop). Daar werd een crea-avond gehouden met als thema: ’CREA-KRANS’.

De dames gingen voortvarend aan de slag met de kransen. Met behulp van mos, binddraad, tillandsia en allerlei herfst- en kerstmaterialen maakten zij fraaie kunstwerkjes van de kransen. Lampjes maakten de creatie compleet. Tussendoor werd de inwendige mens ook niet vergeten.

Betty de Haan vertelde over haar geloof aan de hand van verschillende afbeeldingen, die met Licht te maken hebben. Het ging o.a. over Jezus Christus, die het Licht van de wereld is.

Om ongeveer 21.20 uur keerde een ieder weer voldaan huiswaarts met een ansichtkaartenkalender, een kruisje aan een koord en een zaklampje.

Geweldig dat verschillende vrouwen via deze creatieve activiteit in aanraking kwamen met het Evangelie en de persoonlijke relatie die je met de Heer kunt hebben! We hebben samen van een hele fijne avond genoten! We hopen komend voorjaar (maart/april 2020) opnieuw een crea-avond te houden. Bij dezen bent u alvast op de hoogte.

Namens het ‘Crea-Team’,

Emmy Peters