Sonrise Vroomshoop 2023

In 2023 zal Sonrise weer plaatsvinden in Vroomshoop! We zijn vol enthousiasme begonnen aan de voorbereidingen om er een geweldige week van te maken. Wij hebben het verlangen om een licht te mogen zijn in ons dorp en dat we Jezus liefde mogen uitdragen door onze woorden, daden en natuurlijk door sport.

In de eerste week van de zomervakantie van 24 t/m 28 juli gaan we sporten van 14:00-16:30 uur met kinderen t/m groep 8 en in de avond van 19:00-21:00 uur met jongeren en fanatiekelingen die zich nog jong voelen!

Met een positief en enthousiast kerkteam organiseren wij de sportweek om God groot te mogen maken door middel van sport, spel en getuigenis. Het team bestaat uit leden vanverschillende kerken in Vroomshoop, namelijk de Pinkstergemeente, Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt, Protestantse Kerk Nederland (PKN) en de Baptistengemeente. We mogen als 1 gezamenlijk team Gods liefde uitdragen. Dat maakt de sportweek in Vroomshoop juist zo gaaf!

In de sportweek trekken we intensief met de kinderen en jongeren op en willen wij doormiddel van sport een relatie opbouwen. Door onze woorden en daden willen wij aan de kinderen, jongeren, maar ook de buurtbewoners laten zien wat geloven echt inhoudt. De liefde die wij mogen ontvangen, mogen wij doorgeven aan deze mensen. Juist hierdoor ontstaan de mooie gesprekken die we met kinderen en jongeren mogen hebben over het geloof!

We hopen jullie allemaal te zien tijdens de sportweek! Mocht je vragen hebben, spreek dan gerust iemand van het kerkteam binnen je eigen gemeente aan.

Groetjes het kerkteam:

Stephanie Fidom, Wouter van der Zeeuw, Anny Smit en Dinja Laarman.

 

Ps. We zoeken nog nieuwe commissieleden, dus lijkt het jou gaaf om een bijdrage te leveren aan Sonrise Vroomshoop? Neem dan contact op met bovenstaande commissieleden!

 Klik hier voor de Sonrise Vroomshoop Facebookpagina

 

Sfeerimpressie