Sonrise Vroomshoop is terug van weggeweest!

Ken je deze sportweek nog? Voetbal, volleybal en streetdance met verschillende doelgroepen, waarbij we door laagdrempelige sketches en goede gesprekken het geloof willen uitdragen. Dat is Sonrise Vroomshoop! Zit het weer fris in je geheugen? Dan wil je het volgende zeker lezen.

Ook in 2021 zal Sonrise weer plaatsvinden in Vroomshoop. We zijn al hard aan het voorbereiden om er een geweldige week van te maken. Met een vernieuwd kerkteam gaan wij er tegenaan om God groot te mogen maken door middel van sport en spel. Het team bestaat uit leden van verschillende kerken in Vroomshoop, namelijk de Pinkstergemeente, Vrijgemaakt Gereformeerde kerk, PKN en de Baptistengemeente.

In de eerste week van de zomervakantie van 12 tot en met 14 juli gaan we sporten van 14:00-16:00 uur met kinderen tot groep 8 en in de avond van 19:00-21:00 uur met jongeren en natuurlijk fanatiekelingen die zich jong voelen! We sporten op een andere locatie dan normaal, namelijk het veldje aan de Karel Doormanstraat in Vroomshoop.

Neem alvast een kijkje hieronder naar de foto’s of kijk op onze Facebookpagina en Instagrampagina om de sfeer te kunnen proeven van deze geweldige week.

Zien we je dan?!

(Gemeenteleden: Anny, Coos, Dinie, Manuel en Stephanie)

volg ons ook op facebook en instagram.