Op zondagavond 26 januari is er een Kom & Zie viering in de  Baptisten Gemeente Gemeente te Vroomshoop. De dienst begint om 19.00 uur. De bekende zangeres & songwriter Nathalie Booij & gitarist Mark Pardijs uit Deventer zullen hun medewerking aan deze dienst verlenen.

 Nathalie Booij is al jaren als gospelzangeres actief. Zij heeft met echtgenoot Mark Pardijs en band al vaak meegewerkt aan verschillende themadiensten. Ze geeft zo’n zeventig optredens per jaar en werkt samen met Compassion. Nathalie heeft in 2018 haar eerste cd uitgebracht: een sfeervol album met een mix van blackgospel, pop en worship. Haar repertoire bestaat uit zowel Nederlandstalige, als ook Engelstalige gospelliederen. Mark zal haar vanavond op gitaar begeleiden. Muziek is voor hen een onderdeel van hun relatie met God. Zij willen door muziek anderen bemoedigen.

De spreker van deze avond is voorganger W. Bandstra uit Sneek. U wordt van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn in deze viering. Na afloop kan er nagepraat worden onder het genot van een kopje koffie of thee.

 

Iedereen die deze bijzondere avond mee wil maken is van harte welkom in de Baptisten Gemeente Vroomshoop, Wingerd 10 in Vroomshoop. Aanvang: 19.00 uur.

Close Menu