‘Handen uit de mouwen!’ is een project dat uitgaat van de Baptistengemeente ‘t Lieniezer in Vroomshoop. We gaan met een groep jongeren van rond de 15 – 25 jaar in de ‘meivakantie’ (van zaterdag 28 april t/m zaterdag 5 mei 2018) helpen bij verschillende projecten in Nederlands en Belgisch Limburg.

Dit jaar vanuit Beek (L) Zaterdagmorgen 28 april vertrekken we naar het plaatsje Beek in Limburg. Het gebouw van Scouting Beek is deze week onze thuisbasis vanwaar we vertrekken naar de projecten. Door mee te doen ga je merken hoe waardevol het is mensen te helpen, die jouw hulp nodig hebben. En dat niet alleen, je wordt er zelf ook geestelijk door opgebouwd, waardoor je bemoedigd wordt, en zo leer je ook om je geloof aan anderen bekend te maken. Een overzicht van wat we in deze week gaan doen! Aan het begin van zaterdagmiddag hopen we in Beek aan te komen. Beek is een klein dorp, iets ten noorden van Bunde, waar we in 2017 waren. Zondagmorgen 29 april gaan we naar de Evangelische Kerk in Bilzen in Belgisch Limburg. Daar wordt een Jeugddienst gehouden voor de eigen jeugd van de gemeente en wij werken mee aan de dienst door het zingen van enkele liederen en door iets te vertellen over ons project ‘Handen uit de mouwen’. In de dagen daarna gaan we weer in Genk klussen in en om ‘Ons Kinderhuis’, en op donderdagmiddag gaan we zingen in het Evangelisch woonzorgcentrum ‘De Olijfboom’. Ook hebben we ons weer aangemeld bij ‘Serve the City’ en bij ‘Agape-Zorg’ in Maastricht. In Hasselt en Leuven gaan we zingen in de gevangenissen. Dit jaar gaan we ook kennismaken met ’Kerkplanters’ die sinds enkele jaren werken in Maastricht.

Klik hier voor het hele verslag

De levende God, Die ons alle dingen in rijke mate verschaft om ervan te genieten; ook om goed te doen, rijk te zijn in goede werken, vrijgevig te zijn en bereid om samen te delen.

1 Tim. 6 vers 17b - 18 (HSV)