Kom & zie viering!

Kom & Zie viering

Na ruim een half jaar hebben wij (Baptistengemeente Vroomshoop) weer de mogelijkheid om ‘s avonds een bijzondere dienst te houden, te weten een Kom & Zie viering. Deze dienst wordt gehouden op zondagavond 27 september in Baptistengemeente Vroomshoop en begint om 19.00 uur.Tijdens de dienst worden liederen geprojecteerd via de beamers. Deze kunnen we dus beluisteren. Meezingen is helaas nog niet toegestaan. De spreker van deze avond is voorganger T. Alkema uit Emmen. 

U/jij bent van harte welkom!

Wij stellen het zeer op prijs wanneer u/jij zich van te voren opgeeft. U kunt dan eveneens aangeven met hoeveel personen u komt. Dit opgeven kan op het volgende e-mailadres: opgave.bgv@gmail.com

Er gelden nog bepaalde voorschriften voor het houden van diensten in onze kerk. We houden vanzelfsprekend de 1,5 meter in acht. Meer informatie m.b.t. de richtlijnen kunt u vinden op de website van Baptistengemeente Vroomshoop (www.baptistenvroomshoop.nl protocol samenkomsten)Wij verwachten samen een fijne avond te hebben tot eer van de Heer! We zien er naar uit om jullie te ontmoeten. Graag tot 27 september bij                        de Kom & Zie viering (Wingerd 10, Vroomshoop).

Aanvang: 19.00 uur

Namens de evangelisatiecommissie Baptisten Gemeente Vroomshoop