KOM&ZIE openluchtviering met ‘Faith and Friends vocalgroup’ !

Op zondagmiddag 23 juni is er een KOM&ZIE viering. Deze wordt gehouden op het Vredesplein te Vroomshoop. De dienst begint om 16.00 uur. 

‘Faith and Friends vocalgroup’ zal meewerken aan deze dienst. Deze band bestaat uit enthousiaste en muzikale zangers en zangeressen, die sinds september 2021 elke week bij elkaar komen. Zij zingen zeer gevarieerd van (bekende) gospels, opwekkingsliederen en uit de bundel van Joh. de Heer. Zij repeteren onder begeleiding van hun vocal coach en pianist, Eddy van Braam. Zij vinden het belangrijk om hun geloof in God (Faith) uit te dragen aan anderen. (Zie ook hun Facebook pagina: Faith and Friends Vocal Group).

De spreker van deze middag is voorganger Piet Passchier uit Veenendaal. Na afloop van de viering is er koffie, thee, limonade en wat lekkers. U/jij bent van harte welkom bij deze openluchtdienst. Aanvang: 16.00 uur.

De dienst wordt bij mooi weer buiten gehouden. Wanneer het regent of de regenkans groot is, vindt de viering plaats in het gebouw van muziekvereniging ‘de Harmonie Vroomshoop’ (Vredesplein 4).