een ontdekkingstocht voor iedereen die meer van de bijbel wil weten.

Wilt u, wil jij meer informatie over adressen of de Bijbelstudie? Mail dan eddiemulder58@gmail.com. Data zijn te vinden in onze agenda.

Bijbelgespreksavond op maandag
1 keer per 2 weken is er op maandagavond een Bijbelgespreksavond voor (jong)volwassenen, in het jeugdhonk. Tijdens deze avonden worden thema’s aangedragen en besproken vanuit de Bijbel, die op dit moment actueel zijn. 

Bijbelgespreksavond op donderdag
1 keer per 2 weken is er op donderdagavond een Bijbelgespreksavond voor (jong)volwassenen, aan de Julianastraat. Tijdens deze avonden worden thema’s aangedragen en besproken vanuit de Bijbel, die op dit moment actueel zijn. 

Bijbelstudie voor jongeren
1 keer per maand vindt er op de woensdag een Bijbelstudie
plaats gericht op jongeren tussen de 12 en 20jr. Thema’s die leven bij
jongeren, worden besproken aan de hand van de Bijbel. Denk hierbij aan; seksualiteit, leven met God, vertrouwen. De thema’s worden aangedragen door de jongeren. Deze avond is in Beerzerveld aan de Liezenstraat.

Ontdekkingstocht
1 keer per 2 weken, is er op de woensdag een avond, waarin
we samen willen ontdekken Wie Christus is. Deze avonden zijn voor volwassenen en  vinden plaats in Brucht aan de Haarweg. Vanaf 20.30 uur tot ongeveer 22.00uur.

Ontdekkingstocht
1 keer per 2 weken, is er op de woensdag een avond, waarin we samen willen ontdekken Wie Christus is. Deze avonden zijn voor volwassenen en  vinden plaats in Beerzerveld aan de Kloosterdijk. Vanaf 20.30uur tot ongeveer 22.00uur.

Deze avonden worden geleid door Eddie Mulder