Zoeklicht on tour – Overijssel

Het Zoeklicht bestaat 100 jaar! Om met zoveel mogelijk mensen dit jubileumfeest te vieren, maken wij een rondtour door alle provincies van Nederland. 

Vanaf oktober start de tour en zullen er mooie avonden gehouden worden met woord en zang. Theo Niemeijer zal spreken over het thema ‘Hem blijven verwachten’ en Joke Buis verleent haar muzikale medewerking.

Op 19 maart komen wij in Enschede (De Schuilplaats, Hertmebrink 8).

Het feestelijke programma begint om 20.00 uur, met voorafgaand inloop vanaf

uur. Er is gelegenheid elkaar te ontmoeten met een kopje koffie/thee en u kunt dan ook de boeken- en infokraam van Het Zoeklicht bezoeken. De toegang is gratis en de medewerkers van Het Zoeklicht zien ernaar uit u deze avond te ontmoeten.

Naast het mede oprichten van de NCRV, het samenstellen van de zangbundel en het organiseren van talloze evangelisatiebijeenkomsten, begon Johannes de Heer op 1 juli 1919 met het tijdschrift Het Zoeklicht. Zijn doel was de Bijbel te onderzoeken en te letten op de tekenen van de tijd. Johannes de Heer was daarmee één van de weinigen die in het herstel van Israël de vervulling van Bijbelse profetieën zag.

Nu, na honderd jaar, is Het Zoeklicht nog steeds actueel en springlevend. Het blad is in de loop der jaren naar onze tijd aangepast en ziet er modern en eigentijds uit. De inhoud is echter gelijk gebleven. Het gaat nog steeds om dezelfde boodschap van: ‘Verzoening, Vervulling en Verwachting’, waarbij de nadruk ligt op de spoedige wederkomst van Christus. Ook nu verheugen we ons in een groot aantal abonnees, dat de laatste tijd weer groeiende is.

Meer informatie is te verkrijgen via www.zoeklicht.nl of via 0343-4133 00.