Update!

Beste broeders en zusters,

De diensten gaan door, omdat we vinden dat de onderlinge samenkomst en ontmoeting (met inachtneming van de richtlijnen) erg belangrijk is. We gaan door met de voorgangers volgens ons jaarschema. In de kerkzaal en grote zaal kunnen in de ochtend- en de avonddienst 30 mensen zitten, omdat voor binnen het voorschrift geldt: max. 30 personen per ruimte en personeel hoeft dan niet te worden meegerekend.

Helaas zal het nu wellicht voorkomen dat we wel broeders en zusters moeten afzeggen. We proberen dan ook per week een goede en eerlijke verdeling te maken van de beide diensten en bezetting van beide zalen. We vinden het enorm belangrijk dat onze kinderen naar de zondagsschool kunnen. Daarom geven we voorkeur aan ouders van gezinnen met kinderen in de zondagsschoolleeftijd voor de ochtenddienst. Het is dus erg belangrijk om je op tijd: vóór vrijdagmiddag 12.00 uur op te geven per e-mail: opgave.bgv@gmail.com, zodat we tijd hebben om de indeling te maken en iedereen te berichten. Uiterlijk zaterdagmiddag krijgt iedereen bericht per e-mail over de zondag daarop.

We rekenen op jullie begrip en laten we samen blijven bidden om een oplossing voor de coronacrisis, zodat we straks weer ten volle Gemeente kunnen zijn zonder beperkingen.

protocol samenkomsten hier te downloaden

Met vriendelijke groet namens de raad,

Freddy.

Secretaris Baptistengemeente Vroomshoop