Komend seizoen gaan de Baptistengemeenten van Hardenberg en Vroomshoop samen een Alpha cursus organiseren. Alpha is een begrip! Wist je dat al meer dan 300.000 mensen in Nederland eens een Alpha-cursus hebben gevolgd? De cursus wordt op meer dan 800 plaatsen gegeven door kerken van allerlei verschillende denominaties en komend seizoen sluiten wij bij die beweging aan! De Alpha-cursus biedt in een aantal avonden en 1 weekend een vrijblijvende kennismaking met het christelijk geloof. Het geeft je de gelegenheid om op een ontspannen manier de basis van het christelijk geloof te verkennen.

De Alpha-cursus is echt iets voor jou als je…

…meer wilt weten over het christelijk geloof

…wilt weten of er meer is tussen hemel en aarde

…nieuwe mensen wilt ontmoeten

…je kennis over het christelijk geloof eens wilt opfrissen.

De Alpha-cursus wordt gehouden op maandagavond in het kerkgebouw van de Baptistengemeente Vroomshoop aan de Wingerd 10 te Vroomshoop. De avonden beginnen om 19.00 uur en eindigen om 21.30 uur. De cursus start altijd met een gezellige maaltijd. Ideaal dus als je drukt bent want nu hoef je zelf niet te koken😊 Na het eten luister je naar een boeiende inleiding over het christelijk geloof en daarna praat je in kleine groepjes door. Lijkt het je wat? Kom dan naar de startavond op Maandag 20 september 2021 om 19:00 uur en kijk zelf of het iets is voor je. Deelname aan de Alpha-cursus is gratis! Indien mogelijk vragen we een kleine vrijwillige bijdrage voor de maaltijden.

De Alpha cursus is ook een mooie manier voor jou als gemeentelid om een vriend of vriendin op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met jouw geloof. Wie nodig jij uit?

Opgeven kan bij Fokko Stalman (info@fokkostalman.nl) of Ruben Peters (peters.rgh@gmail.com)