Iedereen van harte welkom op onze gemeentelijke Bijbelstudie!

Ds. Piet Passchier verzorgt met en voor ons de tweewekelijkse gemeentelijke Bijbelstudie op de woensdagavonden van 19.30 uur tot ca. 21.00 uur (inclusief een korte koffie- of theepauze). Hieronder staat een korte inleiding op het thema dat we samen behandelen.

Vanaf 4 maart 2020 gaan we weer verder met de studies over de vier evangeliën. Zet onderstaande data alvast in de agenda:

 4 mrt. – 18 mrt. – 1 apr. – 15 apr. – 29 apr. – 13 mei – 27 mei en 10 jun.

 Allemaal van harte uitgenodigd om deze interessante en opbouwende Bijbelstudies bij te wonen!

Inleiding op het thema:

 “De vier weergaven van het evangelie van Jezus Christus”.

God heeft vier heel verschillende mensen, die schrijven in een verschillende stijl, het leven van zijn Zoon laten beschrijven. We krijgen zo ook vier verschillende invalshoeken om naar dit unieke leven te kijken. Zo hebben we al de grote verschillen mogen ontdekken tussen Mattheüs en Marcus. Op 11 december hopen we een begin te maken met Lucas. Dat sluit dan mooi aan bij de adventsperiode. Daarna gaan we in 2020 met elkaar kijken naar Lucas en Johannes. Elk met een totaal verschillende stijl van schrijven. Nog belangrijker is hun totaal verschillende belichting van Jezus Christus. Lucas legt er de nadruk op dat Jezus ook echt een mens is geweest. Johannes belicht vooral Jezus als de Zoon van God. Twee heel verschillende kanten, die allebei belangrijk zijn voor ons leven vanuit het geloof. Ik kijk er naar uit omdat weer samen met jullie te beleven!

 Een broederlijke groet, Piet Passchier