Iedereen van harte welkom op onze gemeentelijke Bijbelstudie!

Gemeentelijke Bijbelstudie in het nieuwe seizoen

 In dit nieuwe seizoen hoopt ds. Piet Passchier voor en met ons weer de tweewekelijkse gemeentelijke Bijbelstudie te verzorgen. Dit geldt voor de even woensdagavonden van 19.30 uur tot 21.00 uur. Hieronder de data die we hebben vastgelegd.  Allemaal van harte uitgenodigd om deze interessante en opbouwende Bijbelstudies bij te wonen. Noteer alvast de volgende data in de agenda:


11 nov. – 25 nov. en 9 dec. (onder voorbehoud dat het weer het toelaat om de weg op te gaan…) 

Let op!

Vanwege de beperkte ruimte in de grote zaal zal de Bijbelstudie plaatsvinden in onze kerkzaal. Personen uit hetzelfde huishouden kunnen bij elkaar gaan zitten. Personen uit verschillende huishoudens dienen apart van elkaar te gaan zitten (dus met 3 lege stoelen ertussen). Er is voorlopig helaas geen koffie- en thee pauze tussendoor, dus houdt daar even rekening mee. Ondanks beperkingen of veranderingen waar we mee te maken hebben blijft Gods Woord onveranderlijk en daar hopen we ons met elkaar weer in te verdiepen!


Inleiding op het thema:

“De vier weergaven van het evangelie van Jezus Christus”. 

God heeft vier heel verschillende mensen, die schrijven in een verschillende stijl, het leven van zijn Zoon laten beschrijven. We krijgen zo ook vier verschillende invalshoeken om naar dit unieke leven te kijken. Zo hebben we al de grote verschillen mogen ontdekken tussen Mattheüs en Marcus. We gaan nog met elkaar kijken naar Lucas en Johannes. Elk met een totaal verschillende stijl van schrijven. Nog belangrijker is hun totaal verschillende belichting van Jezus Christus. Lucas legt er de nadruk op dat Jezus ook echt een mens is geweest. Johannes belicht vooral Jezus als de Zoon van God. Twee heel verschillende kanten, die allebei belangrijk zijn voor ons leven vanuit het geloof.

 Ik kijk er naar uit om dat weer samen met jullie te beleven!


Een broederlijke groet, 


Piet Passchier